Rullestein løping dag 2 på Hove

Rullestein løping dag 2 på Hove

(Marianne Hauge 29.06.2018)

Uvant med rullesteinsløping på dag 2 i Sørlandsgaloppen

Idag var det klart for langdistanse på Hove
Mye av løpet gikk i typisk krevende sørlandsterreng med mange myrer, koller og søkk. Partier av løypa var preget av en god del stier samt strender og hyttefelt. Det mest spektakulære var uten tvil løping på rullesteinsstranda – noe som for mange var utfordrende og vanskelig

Dagens vinner i H 17-20 ble Marius Pytten, KOK( nr 2 fra venstre)Han syntes det var gøy å løpe i krevende sørlandsterreng, men tungt over rullesteina. Nr 2 i samme klasse både igår og idag, Marius Aurebekk, KOK (til venstre) syntes terrenget var fysisk og teknisk krevende. Han hadde litt smårot på flere poster og syntes det var vanskelig å løpe på rullesteina. 
Jørgen Baklid, Konnerud( til høyre)løp rolig idag. Det var gøy å løpe ute på berget syntes han, men litt mye stiløping ellers.
Jørgen Wulfsberg, Nydalen ( nr2 fra høyre)stilte i A-Åpen og tok det også rolig i det strålende været. Han mente det var krevende skogsorientering, og ei artig løypa som er anderledes enn det man løper i Oslo

Nydalenjenter koser seg på Galoppen.
Fra venstre ser vi Inga Skaarer Wiklund, Maja Mo Hjelseth og Marie Scheele som alle løper i D 13-14. Videre Eira Skaarer Wiklund i D 11-12 og Helene Scheele i D10.
Alle overnatter på Hove leirsenter. De koser seg og synes det er fin natur og flotte strender. Samtidig selger de mye godt i kiosken.
To av jentene har vært uheldige idag og tråkket over og går rundt med ispose nå. Men oppsummert er de fleste av dem ganske godt fornøyd med dagens løp.

Tre blide jenter ferdige med sine løp på dag2. 

Ingrid Ringvoll fra arrangørklubben Grane løper i D 11-12 og syntes løpet hadde gått greit. Hun hadde ingen bom. Storesøster Amalie løper i D 13-14 og sa det ikke hadde gått bra. Hun hadde en stor bom. Men det er moro å delta på galoppen når det er så mange deltakere synes hun.
Astrid White fra Søgne og Sogndalen løper også i D 13-14. Hun var uheldig på sprinten igår og skadet seg litt i beinet. Derfor ble det litt lavere fart enn hun hadde ønsket idag. Mot slutten var det ganske enkelt mente hun.

 

Link til flere bilder dag 2:  https://1drv.ms/f/s!Ali_Z5VCR_IyjUsljEkviX6ODGBA

Link til kart og løyper dag 2: : https://1drv.ms/f/s!Ali_Z5VCR_IyjUweNHOS1eeX_BYu

Leave Your Comment

Filtered HTML

  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Tillatte HTML-tagger: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Automatisk linjeskift

Plain text

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.