Overnatting

Overnatting

 

HOVE LEIRSENTER /  O-CAMP

På Tromøy, kun 12 km øst for Arendal by, ligger Hove leirsenter hvor årets O-camp blir lokalisert. Samlingsplass for de to første løpsdagene blir på Hove hvilket gjør det enda mer praktisk med Hove leirsenter som O-camp.

Hove-området er regionens mest besøkte tur- og rekreasjonsområde med sandstrender inn mot Hovekilen. I tillegg til de tilrettelagte arealene for idrettslig utfoldelse, er det flere kilometer med turstier gjennom Hoveskogen og verneskogen med sitt rike plante-, dyre- og fugleliv. Disse stiene blir flittig brukt av mosjonister og turgåere i alle aldre, og bålplassene i strandsonen mot havet er populære turmål og møteplasser for barnefamilier – hele året.

På Hove ligger det til rette for lek og aktivitet. Du finner Wannado klatrepark, Hove parkour park, fotball, ballbaner, turstier, treningsapparater, lekeplass og selvfølgelig bading.

SG2018 har reservert hele leirsenteret og deler av campingen under SG2018.

Her er mange hytter av forskjellig størrelse og mye plass for telt og campingvogner. Det er både enkle sommerhytter, velutstyrte mindre hus og større enheter som kan passe for flere familier eller for klubbtur.

Hove leirsenter har hus med 24 og 28 sengeplasser fordelt på 4 sengs rom.  Byggene inneholder også flere felles bad, stue samt kjøkken med utstyr for selvhushold. 

Her er også 4 hus med 18 enkeltrom (9 enkeltrom i hver av de to etasje). Disse husene har 4 bad, kjøkken og stue.

Videre er det også 1 hus med 8 enkeltrom. Dette huset har 2 bad, kjøkken og stue.

Rimelige priser på overnatting med muligheter for kjøp av mat.

Hus og O-camp plasser i Hove leirsenter bestilles ved henvendelse til leirsenteret på telefon 37 08 52 21 eller e-post – post@hoveleirsenter.no

Hove camping har hytter med 4 senger og hytter med 2 senger.

Hytter på Hove Camping bestilles ved henvendelse på e-post til post@hovecamping.no .

Se mer informasjon om de ulike bo-alternativene på http://www.hoveleirsenter.no .

PS! Online booking på Hove leirsenterets / Campings hjemmeside er stengt for all bestilling og må gjøres ved direkte henvendelse på e-post eller telefon til leirsenteret slik at vi er sikre på at det kun er O-løpere som bestiller.

Vi anbefaler at dere bestiller tidligst mulig for å sikre dere plass.